Balneari Prats | Adéu als quilos de més!
530
post-template-default,single,single-post,postid-530,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

BLOG

Tractament aprimament

Adéu als quilos de més!

12 set. 2016, per La Selva Comunica a Tractaments

Tornada a casa i a la vida quotidiana desprès d’unes magnifiques vacances d’estiu en les que hem compartit bones estones a la taula, hem picotejat entre hores i que bé que ho hem passat! Amb la tornada també hem portat uns quilets de més que ara cal eliminar i conservar només els bons records de les vacances de l’estiu.
Arriba l’hora de prendre decisions i de posar-se en mans dels professionals. Balneari Prats ofereix el tractament bio –  aprimament que, en un tres i no res, us retornarà la figura gràcies als massatges que mouran la cel·lulitis, eliminaran el greix i els líquids retinguts.
El Tractament d’aprimament bio actiu de Balneari Prats és 100% natural, és a dir, tots els principis actius que contenen els productes provenen del món natural viu, essent els principals la cafeïna natural, la canyella i la papaia. Aquest tractament té propietats lipolítiques i reafirmants. L’equip de fisioterapeutes del Centre Termal utilitzarà la canya de bambú amb la que faran un modelatge manual que intensificarà l’acció d’aprimament. A cada sessió s’estimularà la pèrdua de centímetres i es reduirà l’anomenada pell de taronja.
El paquet d’aprimament que ofereix Balneari Prats també inclou una  dutxa massatge Vittel. Es fa amb aigua termal que actuarà de cap a peus, combinant l’aigua calenta i la freda, amb la que s’estimularà la circulació del reg sanguini i s’aconseguiran uns fantàstics resultats. L’aigua termal de Balneari Prats és una veritable font de salut amb composició mineralògica i química bicarbonatada sòdica, alcalina, litínica i fluorada, que es converteix un excel·Tractament aprimamentlent còmplice dels tractaments que es fan al balneari.
Una dieta equilibrada i baixa en calories és imprescindible a l’hora de perdre pes, també la pràctica de l’esport. Si ajuntem aquests hàbits al paquet d’aprimament de Balnearis Prats, en pocs temps s’haurà recuperat la figura o fins i tot millorat.
Ha arribat el moment de dir adéu als quilos de mes!