Balneari Prats | Balneari Prats al Nadal, uns dies diferents!
745
post-template-default,single,single-post,postid-745,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

BLOG

Balneari Prats al Nadal, uns dies diferents!

19 des. 2017, per La Selva Comunica a General

Darrerament va en augment la tendència de passar les festes nadalenques fora de casa, ja sigui els mateixos dies de les dates senyalades de Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any  i  Reis, o be fer escapades entre festa i festa.  Les festes de Nadal a Balneari Prats tenen un marcat caire familiar, convertint-se en una gran família que celebra aquestes dates tant boniques i tradicionals. Només entrar al Balneari, pel seu jardí, ja es respira Nadal amb la decoració de llums als arbres que us acompanyaran fins a l’entrada de l’Hotel o a la piscina d’aigua termal, que aquests dies té un aspecte molt nadalenc. A la recepció de l’Hotel us dóna la benvinguda l’arbre de Nadal, el Tió i una decoració que us farà sentir com a casa. Tampoc ens deixarem res per celebrar: el dinar especial de Nadal i el del Dia de Sant Esteve i la revetlla de Cap d’Any. La darrera nit de l’any començarà amb un sopar especial per acomiadar el 2017 i donar la benvinguda al nou any. No faltarà una sessió de ball i desprès dels raïms de la sort, el primer bany del 2018, a la piscina d’aigua termal i xocolata ben calenta. Però, això no és tot. També tindrem concerts de cant coral, per als clients allotjats a l’Hotel-Balneari, el mateix dia de Nadal amb un repertori de nadales i un altre cantada, el dia 30 de desembre. En definitiva, un gran ambient nadalenc aquests dies a Balneari Prats en els que els protagonistes sou els clients.

Aquestes festes també són ideals per poder fer tractaments i massatges al Centre Termal de Balneari Prats. Dies de fer una posta a punt ja sigui en bellesa, salut, relax, benestar i desconnexió. El Nadal al nostre establiment, és especial i convida a passar unes jornades entranyables amb la gran família del Balneari, dies de celebrar i també dies de cuidar-se per dins i per fora, de gaudir i ser feliç.

Planifiqueu el vostre Nadal i feu una estada amb nosaltres ja sigui amb tota la vostra família, en parella, amb amics o de manera individual. L’objectiu de l’equip de Balneari és convertir aquesta època de l’any en molt especial i que marxeu amb grans records i amb ganes de tornar!

Tot l’equip de Balneari Prats us desitja unes bones festes de Nadal i un magnífic any 2018!