Balneari Prats | Balneari Prats inicia una nova temporada pensant en el vostre benestar
565
post-template-default,single,single-post,postid-565,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

BLOG

espai per a massatges en parella

Balneari Prats inicia una nova temporada pensant en el vostre benestar

24 febr. 2017, per La Selva Comunica a General, Novetats

Amb molta il·lusió arrenquem una nova temporada. Hem fet vacances i les hem aprofitat  per descansar, però també per fer millores a les instal·lacions del Centre Termal de Balneari Prats, el lloc ideal on perdre’s per gaudir dels sentits i les sensacions.

A Balneari Prats es fan teràpies, rituals i tractaments que volen ajudar-vos a acabar amb les situacions d’estrès, que us relaxaran, amb els que trobareu l’equilibri físic i emocional o d’altres que us posaran físicament en forma. Si esteu buscant reduir la cel·lulitis i la retenció de líquids, també disposem dels tractaments ideals per aconseguir-ho. Els massatges facials i corporals netejaran la vostra pell per lluir-la sana, fresca i hidratada.

Cada cas que arriba al nostre Centre Termal és diferent i serà el nostre equip de terapeutes el que us aconsellarà el tractament, ritual o massatge més adequat, el farà a la vostra mida.

El nou espai que s’ha integrat  al Centre Termal consisteix en una amplia sala on a partir d’ara es faran massatges, rituals, tractaments i els Tractament d’Autor. És una zona exclusiva, amb personalitat pròpia, càlida i amb la natura ben a prop, ja que està al costat del jardí. Tots els massatges i tractaments que es fan a Balneari Prats estan pensats per fer-los de manera individual i també en parella, i és en aquest nou espai on es faran les sessions per a dues persones. Vosaltres trieu el que més us interessa, amb qui voleu compartir l’experiència i les mans expertes del nostre equip de terapeutes posarà la resta començant un viatge que us atraparà i despertarà noves sensacions que aniran directament al  vostre cos, a l’ànima i a la ment.

El món del benestar del Centre Termal de Balneari Prats us aportarà noves emocions i sentiments que us faran sentir vius, amb energies renovades i amb il·lusions per afrontar el dia a dia.