Balneari Prats | Bio-cosmètica a Balneari Prats
Els tractaments de bic-osmètica segueixen la filosofia del Balneari Prats en quant a cosmètica natural.
bio-cosmètica
447
post-template-default,single,single-post,postid-447,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

BLOG

Bio-cosmètica | Balneari Prats

Bio cosmètica a Balneari Prats per oxigenar la pell

19 abr. 2016, per La Selva Comunica a Balneari, Tractaments

El tractament facial de bio cosmètica activa Vital Energy que es fa a Balneari Prats és oxigenant i va bé per a tots tipus de pell i tant per a dones com per a homes. Aquest tractament és totalment personalitzat ja que cada client estrena un pack que conté els productes i les quantitats que necessita per a cada sessió.

Vital Energy és ideal per a pells apagades que han perdut la lluminositat , que estan afectades per la contaminació, per l’estrès o per l’insomni. L’objectiu és regenerar les cèl·lules mortes de la pell, amb productes que porten clorofil·la vegetal procedent de les algues i el plàncton i olis vegetals.

Les algues, com a agent actiu, posseeixen grans propietats tonificants, hidratants, suavitzants, depuratives, drenants, nutritives i antioxidants. L’extracte de plàncton és ric en omega 3, estimula les cèl·lules de la pell i renova la seva barrera protectora. Els olis vegetals tenen propietats suavitzants i nutritives per a la pell, i aporten lípids i vitamines. L’àloe vera i la menta acaben de complementar aquests principis actius amb les seves propietats antioxidants que eviten l’envelliment prematur de la pell i milloren la seva hidratació.

En aquest tractament també hi té un paper destacat l’acció de l’aromateràpia, amb una espectacular i variada gamma d’aromes que es van succeint al llarg de la sessió, provocant benestar a la persona que està fent el tractament.

Els professionals del Centre Termal de Balneari Prats han estat preparats per realitzar aquest tractament i poden comprovar, sessió a sessió, els resultats altament satisfactoris de Vital Energy, aconseguint que la pell respiri, es revitalitzi, que llueixi forta i amb una magnífica brillantor.