Balneari Prats | Com aconseguir una pell sana?
640
post-template-default,single,single-post,postid-640,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

BLOG

Pell sana

Com aconseguir una pell sana?

25 abr. 2017, per La Selva Comunica a Tractaments

Què demana la nostra pell després dels mesos d’hivern? Com la podem preparar per a l’estiu? El fred, la calefacció, el vent… són enemics de la pell i ara és el moment de tractar-la per fer que llueixi hidratada, fresca i saludable.
Beure aigua cada dia, dormir les hores necessàries i introduir a la nostra dieta aliments com la pastanaga, el tomàquet, fruits vermells, fruits secs, verdures de fulla verda, oli d’oliva o els cítrics són accions que ajudaran a millorar la nostra pell des de dins.
Què hem de fer per tractar-la des de l’exterior? Una neteja i una hidratació amb la utilització de cremes hidratants adients per a cada tipus de pell, emol·lients, una bona exfoliació i la utilització d’aigua termal són elements que ajuden a descongestionar la pell i calmar-la dels efectes negatius de l’hivern.
Les promocions de bellesa i el peeling corporal que oferim a Balneari Prats tenen com a objectiu millorar l’estat de salut de la pell i fer que lluïm un aspecte saludable. La  promoció de bellesa, consisteix en una neteja de cutis i un massatge relaxant als peus. És un pack molt complert en el que es fa una neteja de facial, un peeling, es treuen les impureses de la pell i es neteja el llavi superior i les celles. Per a les pells normals s’utilitza el vapor i  per a les sensibles, una crema especial. Aquesta neteja també inclou una mascareta facial  i un massatge als peus que es farà durant els temps que actua la mascareta.
La promoció primavera, és un peeling corporal. Per fer-lo s’utilitza oli d’ametlles dolces amb essències de cítrics o lavanda. L’exfoliació es fa amb sal de lavanda, de coco o de roses, segons les preferències del client.
Amb l’inici de la primavera arriba el moment de prendre decisions… de posar-se en mans de professionals que ens ajudaran a  retornar a la nostra pell el millor aspecte i la prepararan per afrontar amb garanties els mesos d’estiu.