Balneari Prats | Curative Secrets | Nou Tractament d'Autor de Balneari Prats, Innat Barcelona i Aguas San Narciso
La 10a Fira de l'Aigua de Caldes de Malavella és l'escenari en el que Balneari Prats, Innat Barcelona i Aguas San Narciso presenten la seva creació conjunta, el Tractament d'Autor anomenat Curative Secrets. No us el perdeu!
Curative Secrets
219
post-template-default,single,single-post,postid-219,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

BLOG

Curative Secrets

Curative Secrets. Quan la màgia es converteix en realitat

05 oct. 2014, per La Selva Comunica a Fires i esdeveniments, Tractaments

Ja vàrem avançar en el post anterior que la Fira de l’Aigua de Caldes de Malavella seria l’escenari en el qual presentaríem novetats molt importants. I així ha estat!
Ningú dubta que l’aigua és una força de la natura que té moltíssimes virtuts, capacitats i propietats. Algunes d’elles són curar, aportar benestar, millorar la nostra vida… precisament buscant aquests beneficis, estem molt contents de poder anunciar el llançament d’aquest nou Tractament d’Autor que, sota el nom de Curative Secrets, agrupa les energies, el coneixement i la saviesa de tres empreses vinculades amb l’aigua. Per una banda, Innat Barcelona que ja porta molt temps treballant amb nosaltres en el terreny de la innovació en els tractaments i el desenvolupament dels ja conegudíssims Tractaments d’Autor (Gerunda Fuga, Le cafè de Montmartre i el Tsahaylu, el llaç invisible). Per l’altra banda, aigua San Narciso és una marca que gairebé no necessita presentació donada la seva història i presència en el mercat de les aigües i la seva implantació a Caldes. El nou Tractament d’Autor Curative Secrets es realitza, a més, amb ampolles d’aigua San Narciso que contenen bombolles sanadores que acaronen la pell amb un massatge bitèrmic sorprenent. Finalment, l’aportació que fem des del Balneari Prats consisteix en posar en valor tot el nostre coneixement i experiència en l’ús de les aigües per al benestar, la salut, el relax i, en general, potenciar els efectes positius de l’aigua de Caldes de Malavella sobre el cos i l’ànima.
Aquesta fantàstica aventura pels efectes positius de l’aigua que emprenem Innat Barcelona, aigua de San Narciso i Balneari Prats comença en aquesta 10a edició de la Fira de l’Aigua de Caldes de Malavella. Una novetat que hem volgut compartir amb tots vosaltres pel que representa de creació de sinergies encaminades a la millora de benestar personal, però també perquè estem convençuts que tothom que provi Curative Secrets quedarà molt gratament sorprès. Aquest Tractament d’Autor combina les sensacions de tot l’espectre sensitiu: gust, vista, olor, oïda i tacte… i no us expliquem res més perquè en aquest cas, un massatge val més que mil paraules! Això si, us animem a provar-lo, a viure’l, a sentir-lo, a gaudir-lo… i després a explicar-nos els efectes relaxants, calmants, purificants i revitalitzants que ha tingut en vosaltres.