Balneari Prats | El Balneari Prats a la Fira de l'Aigua de Caldes de Malavella
El Balneari Prats participa de la Fira de l'Aigua
Fira Aigua
201
post-template-default,single,single-post,postid-201,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

BLOG

Balneari Prats a la Fira de l'Aigua 2014 - Caldes de Malavella

El Balneari Prats a la Fira de l’Aigua

28 set. 2014, per La Selva Comunica a Fires i esdeveniments

Per a un establiment com el Balneari Prats, la Fira de l’Aigua de Caldes de Malavella és un esdeveniment únic i especial, gairebé com una festa major dedicada a l’aigua. L’aigua i tots els seus usos i possibilitats prenen el protagonisme en una diada festiva concebuda perquè tothom conegui els moltíssims beneficis que ens aporta l’element líquid. Al Balneari en som bons coneixedors perquè som hereus d’una tradició que data de l’època dels romans i que en el darrer segle hem fet nostre, hem cuidat i hem adaptat als temps moderns.
Per tant, en una població com la nostra que deu tant a l’aigua, nosaltres no podíem deixar passar l’oportunitat de celebrar aquesta ocasió oferint alguna cosa diferent i especial. Si us pregunteu què pot ser aquest ingredient màgic i novedós, no us perdeu la presentació que farem a la carpa “L’aula de l’aigua” a la plaça del Mestre Mas i Ros, a la Fira de l’Aigua el diumenge 5 d’octubre a les 11 del matí. La presentació anirà a càrrec de Marisa Juarez, de l’empresa Innat, creadora dels tractaments d’autor, un dels més coneguts “Gerunda Fuga” … no us avancem més, però segur que us sorprendrà molt!! A més, sortejarem un premi que us pot canviar la vida!!

Abans, a les 9 del matí, el Balneari acollirà el rally fotogràfic que cada any se centra en un edifici singular i diferent. Aquest any és el nostre establiment, que us convidem a conèixer a fons. A la tarda, a més, farem una visita guiada per les nostres instal·lacions que esperem que us agradi molt!

A banda de ser el dia perfecte per presentar les novetats de la nova temporada, la Fira de l’Aigua de Caldes de Malavella també és una celebració que mereix un menú propi, per això hem volgut fer una proposta especial per aquest dia que, seguint els criteris del Balneari, sigui atractiva, gustosa i totalment del vostre agrat. Ja sabeu que el restaurant del Balneari s’ha especialitzat en una cuina saludable, de proximitat, tradicional de casa nostra i que prioritza la qualitat dels seus ingredients i els seus efectes beneficiosos. Per això estem segurs que el menú especial de la Fira de l’Aigua també serà plenament del vostre gust!
Aquesta serà una ocasió fantàstica per conèixer Caldes de Malavella i el seu principal atractiu, l’aigua, tot d’un cop, de manera que us convidem a venir i gaudir d’un cap de setmana fantàstic a Caldes de Malavella, participant de totes les activitats que s’han programat.

Us deixem aquest enllaç on les podreu veure totes: http://www.caldesdemalavella.cat/component/k2/programacio-de-la-10a-fira-de-l-aigua-caldes-de-malavella