Balneari Prats | Tractament anti-cel·lulític de Balneari Prats
El tractament anti-cel·lulític segueix la filosofia de cosmètica natural del Balneari Prats
anti-cel·lulític
441
post-template-default,single,single-post,postid-441,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

BLOG

Tractament anti-cel·lulític | Balneari Prats

El massatge anti-cel·lulític Bio Actiu de Balneari Prats

12 abr. 2016, per La Selva Comunica a Balneari, Tractaments

El massatge anti-cel·lulitic Bio Actiu és una de les novetats d’aquesta temporada de Balneari Prats. Està en la línia que s’ha encetat recentment a l’establiment d’utilitzar productes amb certificació Eco, Bio i Orgànics, productes que no han estat alterats químicament i que només contenen principis actius que provenen del món vegetal i animal viu, 100 % ecològics.

Aquest és un tractament personalitzat en el qual tots els productes i cremes que s’utilitzaran en cada massatge estan en un pack exclusiu i per tant no es fan servir cremes que ja han estat usades amb anterioritat.

El massatge comença amb canyes de bambú per aconseguir uns resultats altament satisfactoris. Els principis actius són la cafeïna, la papaia i la canyella.

La cafeïna, l’oli de pebre rosa i la canyella que contenen els productes del tractament són els que aconsegueixen desfer el greix. L’acció de la cafeïna assegura la pèrdua de centímetres, té un efecte anti-greix i contribueix a la reducció del volum de les adipositats. L’oli de pebre rosa afavoreix afinar la silueta, assegura la pèrdua de centímetres i disminueix la capacitat d’acumular greixos. La canyella estimula la circulació i facilita l’eliminació de toxines.

Després del massatge amb canya de bambú, se’n fa un altre més suau amb olis essencials, que produiran un alt benestar gràcies a l’aromateràpia. A continuació s’aplica gel fred de mentol per estimular el metabolisme i, finalment, els productes amb papaia i alga coral•lina aportaran confort, fermesa a la pell i perllongaran l’acció d’eliminació durant hores.

La papaia ajuda a l’eliminació de les cèl•lules mortes de la pell, evita que apareguin taques, proporciona un aspecte suau i ajuda a combatre les arrugues. L’alga coral•lina és rica en minerals, aminoàcids, vitamines i oligoelements. És molt beneficiosa per la pell amb efectes desintoxicants, regeneradors i protegeix dels raigs del sol i de les agressions externes. El mentol produeix un efecte refrescant.

Aquest tractament intensificador de l’aprimament de Balneari Prats està dirigit a tot tipus de pells, tant de dones com d’homes. L’objectiu és estimular la pèrdua de centímetres, activar la combustió de greixos i reduir la popularment anomenada “pell de taronja”.