Balneari Prats | Pell hidratada, pell sana
535
post-template-default,single,single-post,postid-535,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

BLOG

peeling hidratant

Pell hidratada, pell sana

21 set. 2016, per La Selva Comunica a General

Els canvis de temperatura que es produeixen quan passem d’una estació a l’altra, són factors que provoquen deshidratació a la pell. La pell deshidratada és aquella que li falta aigua. Llargues exposicions al sol, els aires condicionats, la calefacció, l’estrès o la contaminació atmosfèrica alteren el mantell que reté l’aigua a la pell i fan que aquesta ofereixi un aspecte sense lluentor, apagat. És per això que després dels mesos d’estiu i abans de l’arribada del fred és important fer un piling corporal hidratant que netejarà la pell i li retornarà un aspecte saludable aportant elasticitat, ja siguin en pells grasses o seques. La pell és l’òrgan més gran del cos humà. En les persones adultes ocupa dos metres quadrats, pesa uns 5 quilos i conté més de 17,7 metres de vasos sanguinis. És l’element protector del cos.
Amb el piling corporal hidratant de Balneari Prats s’obtenen uns magnífics resultats a través d’un tractament corporal relaxant en el que la hidratació és la base principal. Els terapeutes del Centre Termal del balneari treballaran el cos en una sessió que té una durada d’una hora i 20 minuts, durant els quals s’eliminaran les toxines i les impureses de la pell, per ajudar que penetrin millor els productes hidratants i reparadors, afavorint la renovació cel•lular i protegint la pell de les agressions externes.
La hidratació interior és el gran complement a aquest piling corporal. Beure aigua (és recomanable un litre i mig cada dia), sucs naturals de fruita, infusions i una dieta sana i rica en vitamines serà el gran complement del piling corporal hidratant.

Pell sana per donar la benvinguda a la tardor!