Balneari Prats | Regala’t un Shiatsu
493
post-template-default,single,single-post,postid-493,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

BLOG

Regala’t un Shiatsu

22 juny 2016, per La Selva Comunica a Balneari, Tractaments

Originari del Japó, el Shiatsu és un ritual que recopila diverses tècniques tradicionals. És un fantàstic regulador físic, psíquic i energètic.

El Shiatsu de Balneari Prats es realitza a sobre el típic “futon” japonès. El terapeuta aplica la pressió localitzada sobre diferents punts del cos del pacient, utilitzant les seves mans especialment els polzes i els palmells. WU4P8999

Es treballa fent pressions per relaxar la musculatura i es fa un recorregut pels meridians més importants del cos per equilibrar les energies. El tractament de Shiatsu inclou estiraments, mobilitzacions i manipulacions articulars així com d’altres tècniques de massatge.

El Shiatsu és un tractament que treballa a un nivell més profund i subtil, amb efecte directe en les funcions metabòliques del cos, a nivell estructural, emocional i mental. És una experiència de creixement personal per a qui rep aquest tractament ja que potencia el nivell de consciència, facilita descobrir millor el cos i a connectar amb els sentiments.
Els efectes d’aquest tractament són pràcticament immediats, ja que als pocs minuts de començar la sessió el cos entra en una fase de meditació, de benestar i plaer. El temps s’atura.

El Balneari Prats ofereix programes termals. El programa termal: “Posada en forma” inclou el Shiatsu.

Reservar Online