Balneari Prats | Gerunda Fuga al Balneari Prats de Caldes de Malavella
Tractament d'autor Gerunda Fuga al Balneari Prats de Caldes de Malavella
Gerunda Fuga
103
post-template-default,single,single-post,postid-103,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

BLOG

Un nou tractament d’autor anomenat Gerunda Fuga, al Balneari Prats

01 abr. 2014, per admin a Balneari, General, Tractaments
El Balneari Prats és un dels 12 establiments gironins del grup creador d’un nou tractament estètic d’autor anomenat Gerunda Fuga

Gerunda Fuga és un tractament corporal estètic que s’ofereix als clients exclusivament en dotze establiments —hotels, spas i balnearis— membres del Club de Màrqueting de Salut i Bellesa del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona.

Es tracta d’un tractament relaxant i de descàrrega emocional de noranta minuts de durada, que a partir d’ara es podrà fer al Balneari Prats. És una experiència sensorial, creada pas a pas per un ampli equip de professionals gironins del sector de la bellesa i el benestar, que neix inspirada en els valors i els atributs de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, als quals es vincula.

El tractament Gerunda Fuga s’estrena l’abril per aprofitar l’inici de la temporada turística, que coincideix amb la Setmana Santa.

Gerunda Fuga, que significa ‘escapada a Girona’, és un tractament d’autor que ha estat creat per tot un col·lectiu de professionals del mateix sector, entre els quals hi ha el Balneari Prats. L’objectiu és innovar i afegir valor a l’oferta actual de serveis, tractaments i teràpies que ja s’ofereixen al Balneari Prats. S’ha volgut crear un producte de qualitat únic i diferenciador en comparació dels altres de què disposen la resta d’establiments i destinacions

Una seixantena de representants i professionals del sector turístic i premsa especialitzada en continguts de salut, bellesa i benestar de diverses publicacions estatals, han assistit a la presentació, que ha tingut lloc aquest migdia, del nou tractament d’autor, Gerunda Fuga. L’acte ha comptat amb la participació de Ramon Ramos, director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i Marisa Juárez, directora de Innat Barcelona, impulsora del projecte, i ha finalitzat amb una demostració d’un fragment del tractament.

La complexitat i la innovació del tractament estètic d’autor Gerunda Fuga recauen en dos elements: el massatge d’autor com a fil conductor i el mètode de treball amb què es porta a terme.

Pel que fa al fil conductor, Gerunda Fuga parteix de la versió del mite del pastor i la sirena, de l’Oda als Pirineus i de les fades i les nimfes de la llegenda, que es fonen en una història plena de detalls reproduïts amb cura i detall. És la història de diferents personatges mitològics de la cultura tradicional gironina, amb components propis de la terra com ara l’aigua termal i del mar, el pi mediterrani, el gessamí i l’oli, entre d’altres. El massatge d’autor s’acompanya d’una banda sonora creada específicament per al tractament, en què ha col·laborat Sergi Carbonell, i incorpora un vestuari propi, del qual s’ha fet càrrec Jordi Dalmau.

Quant al mètode de treball, el tractament comença amb un protocol de benvinguda que permet captar l’atenció, des del primer moment, de qui l’experimenta, fugir de la realitat i endinsar-se en un món de sensacions. El tractament es divideix en un treball aplicat a tres parts del cos, que fan referència a tres zones del territori: el Pirineu de Girona, la zona interior i la Costa Brava. Té com a particularitat que cadascun dels dotze establiments que ofereix el massatge té la llibertat de finalitzar els darrers vint-i-cinc minuts del tractament a la seva manera.

Un total de quaranta terapeutes s’han format específicament per oferir aquest servei als clients. El tractament disposa d’un web específic,  amb el qual es dóna a conèixer i es comercialitza, ja sigui directament des de cada establiment o per mitjà d’agències de viatge especialitzades.

Aquest projecte forma part del pla d’accions de 2014 que desenvolupa el Club de Producte del Club de Màrqueting de Salut i Bellesa, nascut l’any 2005, el qual actualment està format per quinze empreses. Aquest pla es complementa amb actuacions de divulgació i promoció de productes específics, com ara viatges de premsa i de bloguers, campanyes de comercialització i publicitàries, formació específica, etc.

Per gaudir d’aquesta experiència al Balneari Prats s’ha de reservar  al telèfon 972 470051 o al centre termal.