Balneari Prats | Vols compartir a les xarxes socials les teves experiències a #BalneariPrats?
620
post-template-default,single,single-post,postid-620,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

BLOG

Xarxes Socials Balneari Prats

Vols compartir a les xarxes socials les teves experiències a #BalneariPrats?

08 abr. 2017, per La Selva Comunica a Balneari

Les xarxes socials han esdevingut un fenomen a l’hora de connectar a les persones a nivell mundial. Amb algunes excepcions, pràcticament tothom té un perfil a Facebook o un compte a Twitter, Instagram, Google+, Pinterest, WhatsApp… o fins i tot té presència en una, dos o més xarxes socials. En l’actualitat, és totalment assequible compartir a temps real tot allò que pensem, estem fent o tenim previst en un futur. Comentaris, experiències, fotos, vídeos, música, notícies… són protagonistes constantment a les xarxes. A través de les xarxes també es pot seguir l’activitat d’influencers, marques o empreses, la qual cosa permet estar al dia de les darreres novetats en els nostres gustos i preferències. Segons un estudi d’IAB_Redes Sociales en España, un 81% d’usuaris d’entre 18 i 55 anys utilitza les xarxes socials, el que representa uns 15 milions d’usuaris a nivell estatal. És un fet, les xarxes socials s’han instal·lat a la vida de les persones.

Per comunicar i identificar millor una publicació cal etiquetar-la amb el hashtag # i fer una cadena de caràcters formant paraules sobre el tema relacionat amb el post, que hauran d’estar precedides pel símbol #. Per exemple si feu publicacions relatives a Balneari Prats us recomanem que etiqueteu: #BalneariPrats #CaldesdeMalavella #BalnerariCatalunya #BalneariPratsTermalisme #Wellness… Així l’usuari i el sistema ho identificaran de manera ràpida. També és important que les publicacions vagin acompanyades del símbol arroba, que trobeu en el caràcter @. D’aquesta manera destaqueu un compte d’usuari. Per exemple, si poseu @BalneariPrats nosaltres estarem al cas de la vostra publicació i la podrem compartir a les nostres xarxes socials.

Ens encantarà compartir les vostres estades i experiències a Balneari Prats!

Ens trobeu com a Balneari Prats a: Facebook, Twitter, Instagram i Google+.

Facebook: https://www.facebook.com/hotelbalneariprats/

Twitter: https://twitter.com/balneariprats

Instagram: https://www.instagram.com/balneariprats

1 COMENTARI
  • Eulàlia Sariola Respon

    Bona tarda
    Acabo de passar uns quants dies al Balneri que ja coneixia d’anys enrere. He fet uns dibuixos que he penjat al meu mur de facebook. Si els voleu compartir a la vostra pàgina, endavant!