Aquesta pàgina web utilitza "cookies", per oferir-li els seus serveis. Si continua navegant per la nostra pàgina, entendrem que està d'acord amb aquest ús.     Acceptar    Més informació
Tel.: (0034) 972 470 051
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Tractaments facials

Higiene facial personalitzada:

Es tracta d’una neteja de cutis en profunditat, indicada per tot tipus de pell. Consisteix en exfoliació, extracció de barbs, comedons, nutrició i hidratació de la pell.

Preu: 46 €
Durada: 50 minuts

Lifting Japonès:

El “Lifting Japonès” és un conjunt de massatges 4 pressions facials que tonifican la musculatura, augmenta la circulació de la pell, la eliminació de toxines i hidrata la pell. Indicat especialment per a teràpia de rejoveniment i per a tractament o prevenció de pells envellides, amb falta de lluminositat, arrugues o taques.

Preu: 75 €
Durada: 50 minuts

Tractament facial amb contorn d’ulls:

Massatge indicat per a persones amb línies d’expressió i arrugues marcades, boses sota els ulls i cansament ocular. Es complementa amb pegats de col·lagen que ajuden a mitigar les línies de l’expressió i tonifiquen aquelles zones que tendeixen a perdre elasticitat.

Preu:75  €
Durada:50 minuts

Tractament antiedat personalitzat:

Tractament personalitzat segons la seva tipologia de pell per millorar l'aparença facial, proporcionar una hiddratació immediata i contribuir a crear un aspecte més radiant. La pell adquireix fermesa i llisor, alhora que desprèn més lluminositat i vitalitat, i per tant, també l'estat d'ànim i l'autoestima.

Preu: 75 €
Durada: 50 minuts

Newsletter

Envieu-nos el vostre correu electrònic i us notificarem les nostres promocions